aeropress

A szimplán működő Aeropress

Az igazi kávéimádók szeretnek kipróbálni többféle terméket, eszközt, és mindig próbálják tökéletesíteni a kávézás élményét. Egyedülálló kávékészítési kellék az Aeropress, amivel különleges kávézási élményt vihetünk az otthonunk falai közé. Az alkalmatosság megfelelő vízhőmérséklet és nyomás mellett garantálja, hogy hihetetlen ízvilág születik, kevesebb savassággal és keserű mellékíz nélkül.

A megszokottól eltérő szerkezet az Aeropress, ami remek választás mindazoknak, akik tennének egy próbát a magasnyomású technológia és a filteres megoldás kettősével. Nagyon egyszerűen működik a készülék, ugyanis egy strapabíró műanyag hengerrel dolgozik, ami magába rejti az említett kávékészítés minden előnyét.

A különlegességek kedvelőinek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Aeropress, ami valóban szertartássá, igazi kulináris ajándékká teszi a mindennapi kávézást. A terméket megrendelhetjük a kavegepwebshop.hu weboldalról, ahonnan igen hamar ki is szállítják az általunk megadott címre. Döntsön a különleges kellék mellett Ön is!