lakásdekoráció ötletek

A téli lakásdekoráció ötletek ráhangolják az ünnepekre

Az ősz beköszöntésével egyre többen kezdenek el olyan dekorációs elemek után keresgélni, amelyek kiválóak lesznek a karácsonyi időszakban. Az ilyen lakásdekoráció ötletek változatosak, némelyik pénzbe kerül, mások már egy kis kreativitással konkrétan a kamrából húzható elő.

Az ilyen saját kézzel készült lakásdekoráció ötletek nemcsak anyagiak szempontjából előnyösek, hanem amiatt is, hogy foglalkoztatni lehet velük a gyereket. A megmaradt illatos mécsesek beolvasztásával egy újabb gyertyadíszt lehet összehozni.

Ehhez egy kisebb befőttes üveg bőven elég, aminek falára kevés olvadt viasz kerül, majd ebbe nyomhatók be a kávészemek, szárított narancskorongok vagy fahéj rudak, csillagánizsok.

Ha a külső fal megkapta a mutatós elemeket, jöhet a többi olvadt gyertya, aminek közepéből nem szabad kimaradnia a kanócnak sem. Ilyen és hasonló lakásdekoráció ötletek találhatóak a honlapunkon, amelyekkel garantáltan széppé és egyedivé lehet varázsolni a karácsonyt. Sőt, ezek ajándékként is megállják a helyüket.