A természetes hajfesték az egészséges hajért

Könnyen beszerezhető a természetes hajfesték
Könnyen beszerezhető a természetes hajfesték

Nagyon sok hölgy festi a haját napjainkban, vannak, akik csak divatból, mások mert őszülnek. Sajnos nem mindenki figyel oda arra, hogy természetes hajfesték alkalmazásával szépüljön, pedig ez a legegészségesebb módja a hajfestésnek. Ugyanis a növényi hajfestékek másképpen színeznek, mint a vegyszeres társaik, mert csak a haj külső pikkelyrétegébe hatolnak be.

A végleges színtónus pedig a kiindulási hajszín és a színezett árnyalat közötti összjátékból alakul ki. A természetes hajfesték fő alapanyaga a bio termesztésű henna, illetve különböző füvek, gyümölcsök, kérgek főzetei. Annak, aki az egészséges hajfestést választja a vegyszeresek helyett, figyelmébe ajánljuk, például a webáruházunkban kapható Logona növényi krém-hajfestéket, ami kíméletes színezést és hosszantartó színhatást biztosít.

Több árnyalatban is kapható ez a remek természetes hajfesték. A különböző árnyalatok más-más növényt tartalmaznak, különféle összetételben. Rendelje meg a természetes hajfestéket ebből a webáruházból és szépüljön természetesen!