Acana kutyatáp nagy- és kistestű ebeknek

Az Acana kutyatáp ára kedvező
Az Acana kutyatáp ára kedvező

A házi kedvencek vitalitását sok tényező befolyásolja, de ezt talán leginkább az elfogyasztott táplálék határozza meg. Az Acana kutyatáp a négylábúaknak megfelelő lehet, hiszen ez a márka minden korú ebnek más és más eledeleket fejlesztett ki.

Ahogyan az embereknél, úgy ezeknél a házi kedvenceknél is változnak a tápanyagszükségletek. Az Acana kutyatáp fiatal, felnőtt és idősebb korú ebeknek alkalmas eledeleket gyárt. Ezeknek természetesen változik a fehérje, szénhidrát, nedvesség és zsírtartalma. E három fajta tápon kívül még van egy „Light” típus is, ami nagyobb részt növényi összetevőket tartalmaz.

Ez utóbbit az elárusítók azoknak a kutyusoknak ajánlják, amelyek egy kicsit el vannak hízva. Ha az Ön házi kedvence is felszedett egy pár kiló pluszt, akkor az Acana kutyatáp Light típusa biztosan kiváló döntés lesz. Ha bármilyen tanácsra lenne szüksége vagy kérdése támadna, bármelyik termékkel kapcsolatban, akkor hívja a 27/319-274-es telefonszámot! Azt is érdemes tudni, hogy a Petexpressz webáruházban bankkártyás fizetés is lehetséges.