A Thule kerékpártartóval több biciklit is szállíthat

Thule kerékpártartó személygépkocsikra
Thule kerékpártartó személygépkocsikra

A biciklizés egy igen közkedvelt hobbi. Gyakran még több is egyszerű időtöltésnél. Van, akinél már életstílusnak számít a kerékpározás.

A Thule kerékpártartó megfelelő szerkezet lehet azok számára, akik szeretnék utazásaik során is magukkal vinni a biciklit, hogy akkor is hódolhassanak kedvenc időtöltésüknek. Szintén szükség lehet ezen eszközre, ha kerékpár versenyre készülünk, hiszen a sporteszköz elszállítása igen körülményes lenne a Thule kerékpártartó nélkül.

Egyszerűen felszerelhető a személygépkocsi tetejére és akár több kerékpár is szállítható, ráadásul biztonságosan. Kiválóan rögzíti a bicikliket, így biztosak lehetünk abban, hogy útközben semmilyen probléma nem lesz velük az autó tetején. A Thule kerékpártartó több típusa is ismert.

Nem mindegyiket a jármű tetejére kell szerelni. Van olyan is, amit a vonóhorogra lehet rögzíteni. Vonóhorog híján, egyes autótípusoknak a hátsó ajtójára is felszerelhető a Thule kerékpártartó. Bármelyik szerkezetet is választja, egyszerre több kerékpárt is szállíthat a segítségével.