Trotec TTK 50

A Trotec TTK 50 révén nincsenek kellemetlen szagok

Trotec TTK 50
Trotec TTK 50

A penésznek nincs is jobb hely, mint az Ön nedves otthona. Ez a kis gonosztevő számos egészségügyi probléma fő oka, ideértve az asztmát és az allergiás reakciókat is. Ami pedig még rosszabb, hogy depressziót és idegrendszeri zavarokat is okozhat. Ezért ajánlott a Trotec TTK 50 bevetése szinte minden lakóingatlanban.

Az eszköz csökkenti a nedvességet azáltal, hogy felszívja a felesleges párát és amikor Ön hazatér a munkahelyéről egy szárazabb és kényelmesebb légkör fogadja. A megfelelő típusú páramentesítő, mint amilyen a Trotec TTK 50 is, segít gyorsan megszabadulni a penésztől, néha akár egyetlen éjszaka alatt. A dohos szag szintén a megnövekedett páratartalom következménye, ami a penész és a gomba kialakulását okozza.

Ezek a gombák káros gázokat bocsátanak ki, amelyeket azután a falak és a bútorok felszívnak. Ez nagyon kellemetlen és ártalmas lehet. A Trotec TTK 50 telepítése az olyan helyekre, mint az alagsor és a mosókonyha, csodákat okozhat. Felszívja a felesleges nedvességet és kiküszöböli a kellemetlen szagokat.