arcfeszesítés

Arcfeszesítés természetes kozmetikumokkal

Az idő múlásával az arcbőrünk fokozatosan veszít rugalmasságából és simaságából, ezért mindenképp érdemes folyamatosan gondoskodni a bőrünk ápolásról és a megfelelő hatóanyagok bevitelről. A hidratálás és az arcfeszesítés 40 éves kor felett fontos, hogy a mindennapi rutin részévé váljon.

A nappali és éjszakai krémek használata, a különböző szérumok és maszkok alkalmazása elengedhetetlen, ha sokáig szeretnénk megőrizni a bőrünk fiatalságát és késleltetnénk a ráncok megjelenését.

A megfelelő nappali krém kiválasztásával sokat tehetünk az arcfeszesítés érdekében, a regeneráló, tápláló és feszesítő hatóanyagoknak köszönhetően, bőrünk jobban ellenáll a különböző környezeti hatásoknak. Az éjszakai krémek alkalmazásával bőrünk a pihenés során is értékes hatóanyagokhoz jut, továbbá kitűnően regenerálódik.

A tápláló maszkok és a különböző szérumok rendszeres alkalmazásával rendkívül látványos lehet az arcfeszesítés. Semmiképp ne feledkezzünk meg a használatukról, mivel gazdag hatóanyag tartalmuknak köszönhetően fokozzák a mindennapi arcápolás hatékonyságát!