arcpermet

Arcpermet aktív hatóanyagokkal

arcpermet
Arcpermet

Bőrünk hidratáltságának és rugalmasságának fenntartása nagyon fontos, erre pedig már kaphatóak különféle korszerű készítmények. Az arcpermet révén spricceléssel adhatjuk át az aktív hatóanyagokat a felhámnak, tehát ezzel kiválthatóak a különböző krémek és szérumok.

Több célból lehet hatékonyan használni ezeket a készítményeket, általában nyugtató, tonizáló, hidratáló és revitalizáló hatóanyagokat tartalmaznak. A goodskin.hu webáruházból beszerezhető arcpermet a koreai kozmetikumok közül való, tehát teljesen mentes mindenféle állatkísérlettől. Minősége kifogástalan és nagyon jót tesz a bőrnek.

Például kapható itt a Benton teafás arcpermet, ami antioxidáns tulajdonságával növeli a bőr védekező képességét, valamint fokozza annak vízmegtartó erejét, mivel hialuronsavat szintén tartalmaz. Azonnal nyugtatja és hidratálja a fáradt, feszülő arcbőrt, amint felkerül rá. Vízbázisú arctisztítás után tonerként is használható ez az arcpermet. Ideális tág pórusú, pattanásra hajlamos és érzékeny bőrre egyaránt.