immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítése többféle vitaminnal

Az egészség megőrzése érdekében fontos, hogy a szervezet védekezni tudjon a baktériumok, vírusok, gombák ellen. Ezért az immunrendszer erősítése elsődleges feladat. Ez egy olyan szervrendszer, ami ha jól működik, védettséget nyújt a betegségek ellen. Viszont, ha le van gyengülve, akkor bármilyen betegséget könnyen elkaphatunk.

A nyár folyamán begyűjtött vitaminforrás a tél beköszöntésével kezd kiürülni a szervezetből, ezért mindenképp pótolni szükséges. Az oldalon található Nutriversum termékek széles választéka segít abban, hogy a szervezet készletét kiegészíteni lehessen. Számos vitamin elérhető, ami megerősíti és védi a szervezetet. Ilyen a C, D vitamin, a cink, ami az influenza leküzdéséhez nagyon fontos.

Ezen kívül, a probiotikumoknak is szerepük van az immunrendszer erősítésében. Nem elhanyagolható a magnézium sem, ami támogatja az idegrendszer és a szív normál működését. Ezek a készítmények nem gyógyszerek, hanem étrend-kiegészítők, amelyek a táplálékból hiányzó vitaminokat pótolják és kiegészítik.