monopoly társasjáték fajták

Monopoly társasjáték fajták – új variációk egy régi klasszikusra

Egyesek szeretik ezeket a játékokat régimódi és unalmas időpocsékolásként leírni, amelyek a videójátékok és a modern szórakozás más formáinak rossz helyettesítői. Elvégre kit érdekelnek a Monopoly társasjáték fajták, amikor bekapcsolhatják az XBox-ot és órákon át játszhatnak egy videójátékot?

Ez a hozzáállás sajnos egyre több játékost érint, különösen a fiatalabb generációknál, akik Nintendo és Playstation árnyékában nőttek fel. Számukra a játék azt jelenti, hogy egy TV előtt ülnek konzollal a kezükben. Ez jobb, mint a családdal és a barátokkal egy asztal körül ülni és kockát dobálni? Egyesek szerint igen, de ez nyilvánvalóan nem mindenkire igaz. A Monopoly társasjáték fajták élnek és virulnak, még mindig hihetetlenül népszerűek az egész világon.

Az emberek lassan egy évszázada játszanak a Monopolyval és a vásárlási adatok nem mutatják a népszerűség csökkenésének jeleit. A Monopoly társasjáték fajták között felnőtteknek és gyermekeknek is készült változatokkal találkozhatunk. A lehetőségek tárháza végtelen.