infraszauna

Az infraszauna elhozza a wellness központot az otthonunkba

infraszauna
Infraszauna

Kiegészíteni a lakóházunkat rekreációs és egészségmegőrző berendezésekkel, ma már egyáltalán nem számít csodának. Egyre többen döntenek úgy, hogy a fürdőszoba vagy a nappali sarkába infraszauna kerül, mert így nap mint nap kedvük szerint használhatják ezt a páratlanul hatékony eszközt. De mi tette ezt a típust annyira népszerűvé?

Elsősorban a kellemes környezetben, pihentető módon elért egészségügyi javulás. Tudományos kutatások sora bizonyítja a jobbnál-jobb, szervezetünknek gyógyírt jelentő hatásait. Az infraszauna segítségével kiemelkedő hatékonysággal szabadulhatunk meg a felgyülemlett toxikus anyagoktól és a lerakódott, felesleges zsírpárnáktól.

Az idő múlásával bőrünk veszít üde színéből, rugalmasságából, feszességéből, de a jótékony infravörös sugaraknak köszönhetően, az öregedés jelei visszaszoríthatóak, bőrünk megújul, kitisztul, felfrissül. A rohanó, stresszes mindennapok után valóságos mentőövet dob nekünk az infraszauna, hiszen remek feszültségoldó, idegnyugtató, relaxáló hatással bír. Ez az a luxus, amit receptre kellene felírni mindenkinek!