Az Olajág Otthonok megszépítik az öregkort

Az idősotthonokra sokan rossz szájízzel gondolnak, mert úgy vélik, hogy ezek nem túl kellemes helyek, ahová csak azok kerülnek, akiknek nincs senkijük, illetve nem gondoskodnak róluk. Azonban, ha valaki megismerkedik az Olajág Otthonok nyújtotta szolgáltatásokkal, akkor beláthatja, hogy ez közel sincs így.

Ebben az esetben az idősek otthona megnevezés valóban helytálló, mert az öregeknek igazi otthont kínál, ahol van társaságuk, rengeteg tevékenységben vehetnek részt és mindent megkapnak, ami a jóllétükhöz, boldogságukhoz szükséges.

Igaz, hogy beteg, ápolásra szoruló lakók is vannak, de a legtöbben még el tudják látni magukat és igen aktív életet élnek, amire éppen az Olajág Otthonok munkatársai által szervezett programok és rendezvények kínálnak lehetőséget.

Például Újpalotán egy csodás park veszi körül az lakóépületet, ahol a természet szerelmesei csodás perceket tölthetnek el a többi bentlakóval, illetve a látogatókkal. Ugyanakkor barkácsszoba, uszoda, könyvtár és egyéb közösségi terek is a rendelkezésükre állnak.