Önismereti csoport Budapest, az egyszerűbb hétköznapok érdekében

Ez az önismereti csoport Budapesten önmagunkat segít megismerni

Mindennapjaink során gyakran érezhetjük azt, hogy a váratlan eseményekre nem tudunk megfelelően reagálni és utólag mi magunk is csodálkozunk, hogy miért nem sikerült érettebben kezelni a helyzetet.

Sokszor olyan, mintha nem ismernénk saját magunkat. Az ilyen és ehhez hasonló problémák megoldásában lehet segítségünkre az önismereti csoport Budapest területén, amely már sok embernek adott válaszokat, illetve tette lehetővé a változást. Nem terápiáról vagy pszichológiai képzésről van itt szó, hanem beszélgetésről, elcsendesedésről, éneklésről. Egy szakavatott és tapasztalatokkal rendelkező vezető irányításával. Beszélgetéssel kezdődnek ezek az alkalmak, amelyeken nincs előre meghatározott téma, hanem az igény szerint felmerülő kérdésekre keresik együtt a válaszokat.

Ezt követi az elcsendesedés, aminek az a célja, hogy mindenki a saját lelki világában elmerülve, közelebb kerüljön önmagához. Ha Önt is érdekli ez az önismereti csoport Budapest városában, jelezheti részvételi szándékát a www.keresztesattila.hu weboldalon!