Berlinger Haus kukta

Berlinger Haus kukta rozsdamentes acélból

Berlinger Haus kukta
Berlinger Haus kukta

Ezzel a modern főzőedénnyel az ételkészítés ideje átlagosan 40% csökken. Ezen kívül, a Berlinger Haus kukta lehetővé teszi az élelmiszer alapanyagok összes hasznos tulajdonságának és valódi ízének megőrzését. Egy ilyen edénnyel nemcsak a főzés idejét csökkentheti le, hanem takarékoskodhat az árammal vagy a gázzal is.

A Berlinger Haus kukta úgy lett kialakítva, hogy gyorsan elkészítse az ételeket. A termék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami nem korrodálódik, nem oxidálódik és nem befolyásolja a táplálék ízét. A szilikon tömítéssel ellátott fedél szorosan illeszkedik az edény testéhez és vákuumot hoz létre. Ez a funkció nagy nyomást biztosít a kukta belsejében, így az ételek gyorsabban megfőnek.

A rövid távú hőkezelés miatt, a termékek maximálisan megtartják a bennük lévő vitaminokat. A fedélen biztonsági szelep is található a túlzott nyomás leküzdésére. Egy speciális jelző segíti a belső nyomás folyamatos ellenőrzését. A kényelmes fogóval ellátott Berlinger Haus kukta mosogatógépben is tisztítható.