szakálligazítás

Szakállfestés egy profi borbély szalonban

szakálligazítás
Szakálligazítás

A stílusos frizura önmagában még nem elég, hogyha szakállat is viselünk. A szakálligazítás- és festés sem maradhat ki egy profi borbély szalon szolgáltatásaiból. Ugyanis csak így lehet teljes az összkép. Könnyű belátni, hogy elég furán mutat az, akinek csak a haja tökéletes, de a szakálla nem. A G-Cutz borbély mesterei nem hívei a félmegoldásoknak. Milyen manapság az ideális férfi frizura és szakáll? Ezt egy szakértő személyre szabottan meg tudja mondani, de nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez és ez a séró vagy szakáll mindenkinek jól áll.

Sokan erőltetik manapság a szakáll megnövesztését, pedig sokaknak nem válik előnyére. Bizonyos esetben, egyesek jobban járnának, hogyha a borosta mellett döntenének. Aki ellátogat ebbe a borbélyszalonba, az biztos lehet abban, hogy elégedetten fog távozni. Tévhit, hogy csak hosszú szakáll esetén érdemes felkeresni a G-Cutz borbély shopot. Egy borostával is csodákat lehet művelni, csak nem otthon a tükör előtt az eldobható borotvával. A szakértelem és a spéci eszközökkel valódi mesterművek születhetnek.

A borbélyszalon hangulata szintén egyedi, ezért feledhetetlen élménnyel gazdagodik az, aki szeretné stílusos külsővel távozni innen. Nem mellesleg azt is érdemes megjegyezni, hogy nem marad szomjas egyetlen vendég sem, aki a G-Cutz szakértelmét választja. Természetesen elsősorban nem inni járnak ide a vendégek, viszont ahhoz a korszakhoz, amit felelevenít a dizájn, szorosan hozzátartozott az alkohol, illetve annak a tilalma, mivel a 1920-as évek Amerikájában járunk.

Férfiként ki ne szeretné azokat a gengszterfilmeket, amelyek ihletett adtak a G-Cutz ötletének? A szakállvágás még soha nem számított ennyire jó kikapcsolódásnak. Nemcsak egy időpontról van szó, amin jó lenne minél hamarabb átesni a folyamatos rohanás miatt. Sokkal inkább kikapcsolódásról szól az egész. Egy olyan színvonalas szolgáltatás részesei lehetünk, aminek a nyomait sokáig az arcunkon viselhetjük, szigorúan pozitív értelembe véve. A weboldalon számos kép tekinthető meg magáról a szalonról és az eddigi munkákról.