lakástextil webáruház

Egy lakástextil webáruház, ahol minden anyagot megtalál!

lakástextil webáruház
Lakástextil webáruház

A lakás belső dizájnjába nemcsak a bútorok és a szőnyegek kiválasztása, a falak színe és a padló vagy járólap milyensége tartozik. Az i-re a pontot a függönyök, takarók, díszpárnák teszik, hiszen ezek adják meg igazán az otthonos hangulatot.

A Piramis lakástextil webáruház biztosítani tudja Önnek a legjobb anyagokat, így a szobák egytől-egyig megtelnek élettel. A legkeresettebb anyagok közé tartoznak az áttetsző és sötétítő függönyök, drapériák, de legalább ennyire keresettek a lap- és szalagfüggönyök is.

Ezek mellett asztalterítőhöz, díszpárnákhoz, hálószobai takarókhoz, ágyneműkhöz is rengeteg modellt kínálunk. Egy jó lakástextil webáruház a kiegészítőket is biztosítani tudja, ilyenek a cérnák, gombok, cipzárak, valamint a behúzó szalagok, de még a karnisok is.

Méteráru és rövidáru felhozatalunk is nagyon gazdag. Bármikor betérhet a Szentesen lévő üzletünkbe vásárolni vagy a honlapunkra böngészni, rendelni. A konyhai és fürdőszobai anyagokra is szert tehet nálunk, tehát ne hagyja ki ezeket sem!

De nemcsak otthoni használatara kínálunk termékeket! A panelfüggöny többnyire irodák, szállodaszobák, éttermek ablakaira szokott kerülni, amivel bárki kedvére világosíthat vagy sötétíthet a helyiségben. A kívánt anyag megrendelése után megvarrjuk és az aljába merevítő lapot helyezünk el, így az anyag mindig egyenes marad.

Mosás előtt könnyedén ki lehet húzni a merevítőket, így senkinek nem okoz gondot ennek a típusnak a tisztása sem. A felső merevítés kétféle lehet. Amennyiben szabványos karnisra helyezzük fel az anyagot, a merevítést az erre a célra kialakított kocsi adja meg és tépőzárral rögzül.

Ha a panelfüggöny általános karnisra kerül fel, akkor a felső részbe is ugyanaz a merevítés kerül, mint az alsóba. Ez rendszerint a behúzószalag alá kerül és továbbra is akasztókkal vagy görgőkkel lehet felakasztani a textíliát. Ha az anyag kiválasztásakor azt jelöli be, hogy varrjuk is meg a függönyt, akkor 5-8 munkanap alatt kivitelezzük azt. Az időtartam függ a felvett rendelések sokaságától is.