Egyszerűbb és drágább tárgy is lehet szóróajándék

Nyakpárna szóróajándék
Nyakpárna szóróajándék

Nagyon sok apróságot szoktak ajándékozni a cégek saját dolgozóiknak és üzleti partnereiknek is. Kezdve a legapróbb és leginkább megszokott toll vagy írótömb mellett egyre inkább szerepet kap az olyan szóróajándék, amely nem annyira megszokott.

Ide tartozik pl. a zseblámpa, strandtáska, bőröndcímke, grillfogó szett, esőkabát, természetesen mindez feliratozva. Az sem ritka, hogy sporttáska, legyen a szóróajándék.

Amennyiben a cégtulajdonosnak van valamilyen kedvenc sportja, valószínű, hogy edzésre is a saját cégének logójával ellátott táskával jön, és esetleg ajándékoz is ezekből sporttársainak. Tehát a szóróajándék valójában bármi lehet, amelyet a cég ajándékoz.

Általában apróságok tartoznak ide, de nem kötelezően. Egy jó minőségű és praktikus tárgyat mindenki szívesen használ, de ezek természetesen nem a filléres tömegcikk kategóriába tartoznak. Ennek ellenére általában megérik a befektetést, hiszen ez megtiszteltetés annak is, aki adja, és annak is, akinek adják. A cégről nem is beszélve, hiszen azt mutatja ezzel, hogy megtiszteli üzleti partnereit.