Egyszerűen kihagyhatatlan fa alapozó

Fa alapozó

Nem minden felületet lehet azonnal festeni, mert legtöbbször szükség van bizonyos szintű előkészítésre. Ha éppen repedezett a célterület, akkor első lépésben ezeket a réseket megfelelő pasztával tömíteni szükséges. Ezt követi a csiszolás, majd jöhet a lényegi munka. Miért előnyös a fa alapozó alkalmazása? A rostos szerkezetnek megvan az a negatív hatása, hogy hajlamos beszívni a pórusokba a fedőréteget.

Hogy ezt meg lehessen akadályozni, kifejlesztettek olyan készítményeket, amelyek voltaképpen a festékek sajátosságait is tartalmazzák, de ezen kívül tömítik a mikroszkopikus nyílásokat és egy jól tapadó felső részt hoznak létre. Ha megfelelően fel lett kenve a fa alapozó, akkor gyakran elég lehet csak egyetlen festékréteg a tökéletes eredmény megteremtéséhez.

A vásárlást már megtehetjük online is, ezzel leegyszerűsítve a dolgunkat. Felesleges szaküzletekbe szaladni, ahol nem biztos, hogy elérhető az általunk preferált színkombináció és fa alapozó. Látogassuk meg inkább a fabcolor.hu weboldalt és rendeljük meg otthonról a kívánt termékeket!