csipkés felső

Elragadóan elegáns a csipkés felső

Vannak olyan napok, amikor az embernek egyszerűen nincs kedve kiöltözni, hanem csak felkapja a kedvenc kényelmes ruháit. Azonban van néhány olyan ruhadarab is, ami annak ellenére, hogy rendkívül kényelmes, hihetetlenül mutatós is. Éppen ilyen a csipkés felső elragadó bája is.

Azok a darabok, amelyek teljes mértékben csipkéből készülnek, általában kapnak plusz egy réteget a mellkas résznél, hogy ne legyen teljesen átlátszó. Igazi különlegességnek mondható, hiszen bármilyen szettet képes feldobni a csipkés felső. Hordható lazább nadrággal a hétköznapokon is. Borongós és unalmas napokon is rögtön jobb kedvre tudja deríteni az embert, ha belenéz a tükörbe és ez a csodás megjelenés köszön vissza.

Akinek ez túl sok, az vásárolhatnak olyan csipkés felsőt is, amelyik anyagában más, de vannak rajta csipke rátétek. A dekoltázs környékén elhelyezve kecses és kifinomult összképet eredményez. Elragadó és elegáns megjelenést kölcsönöz egy blézerrel és ceruzaszoknyával kombinálva. Megtöri a szigorú szabásvonalat és izgalmat visz a hétköznapokba.