egyedi fülbevalók

Levendula színű egyedi fülbevalók

A különleges ékszerek nem feltétlenül nemesfémből készülnek, mégis varázslatos darabok, amelyektől a tulajdonosuk semmi pénzért nem válna meg. Az egyedi fülbevalók éppen attól különlegesek, hogy páratlan modellek, senki más nem rendelkezik ugyanolyannal az ismeretségi körünkben.

Ha Ön is nagyon szép ékszert szeretne vásárolni, akkor tanácsos felkeresnie a bernadottejewellery.com webshopot, ahol kizárólag művészien megmunkált, gyönyörű és sajátos megjelenésű darabokat talál.

Például a készleten szereplő Glamour Levandel fülbevaló igazi kifinomult ízlésre vall. Az egyedi fülbevalók eme csodálatos példányának bevonata sterling ezüst alapra kerül rá, amit levendula színű ausztriai kristály kabosonok ékesítenek.

Az irizáló gyöngynek különleges tulajdonsága van, mindig a környezet színeit veri vissza, csillog rajta azok színhatása. De ezzel még nem ért véget az egyedi fülbevalók kínálata, hiszen számtalan egyéb modell is felfedezhető a termékpalettán. A számítógép vagy laptop előtt ülve nyugodtan válogathatunk az ékszerek között.