Makita akkumulátoros fűnyíró

Erős és tartós a Makita akkumulátoros fűnyíró

Makita akkumulátoros fűnyíró
Makita akkumulátoros fűnyíró

Manapság már egyre többen gondozzák a gyepet akkus fűvágóval, amelyik pontosan ugyanazt garantálja, mint egy benzines vagy elektromos modell, sőt, annál még többet. A Makita akkumulátoros fűnyíró szerkezet egyértelműen jó választást jelent kisebb vagy közepesebb méretű kertekbe.

Az akkus modellek nagy előnye az elektromos és benzines fűnyíró gépekkel szemben, hogy a működésük sokkal csendesebbek. A Makita akkumulátoros fűnyíró nyugodtan használható még szombat vagy vasárnap reggel is, hiszen biztos, hogy a szomszédokat, családtagokat ez nem fogja zavarni.

A Makita akkumulátoros fűnyíró mellett szól még az, hogy végre nem kell a benzines kannával szaladgálni jobbra-balra, illetve a vezeték rángatása és igazgatása is teljes mértékben elfelejthető. Természetesen az is óriási előny a 21. században, hogy a Makita akkumulátoros fűnyíró egy környezetkímélő produktum.

Talán az egyetlen negatívum az, hogy az akkus fűnyíró a magasabb árkategóriás gyep vágók közé sorolható. Persze így is egy remek befektetés ennek a megvétele, hiszen több mint 10 évig remekül működik.