anna királynő

Anna királynő élethű kivitelben

anna királynő
Anna királynő

A Jégvarázs című animációs filmet melyik kislány ne szeretné? Mindegyik nagy izgalommal követi nyomon Elsa hercegnő izgalmas kalandjait. A sztori szépségéhez természetesen Anna királynő alakja is nagyban hozzájárul, hiszen a történetben fontos szerep jut a testvéri szeretetnek és összetartásnak.

A kicsik Annát persze nemcsak a megkapó személyisége miatt kedvelik, hanem a szépségéért is. Azonnal a kezükbe vennék, babusgatnák, öltöztetnék, fésülgetnék és újabb kalandokat találnának ki neki. Az Anna királynő babák már mindenféle kivitelben megtalálhatóak, de feltétlenül egy olyat érdemes venni, amelyik jó minőségű és úgy mutat, mint az „igazi”. A jatekotthon.hu webshop Annája eredeti Hasbro termék, ezért gyönyörű, fényes és dús a haja, a ruhái aprólékos kivitelezésűek és az arca is nagyon bájos.

Anna királynő utazós ruhával kerül a boldog tulajdonosokhoz, így ők újrajátszhatják a filmben látott jeleneteket. A Jégvarázs 2 nemcsak rendkívül izgalmas történettel, hanem a karakterek új külsejével is tarol.