Étkezési tippek a rák ellen – 1. rész

Tippek a rák megelőzése érdekében
Tippek a rák megelőzése érdekében

A rák számos változatát ismerjük, ezek mindegyike kellemetlen, vannak ezek között olyanok is, amelyeket elkerülhetnénk, ha odafigyelnénk az életvitelünkre, például arra, hogy mit is eszünk. Toral Shah egy rákkutató-biológus, akinek sikerült kigyógyulnia ebből a súlyos betegségből, és étkezési tanácsokat állított össze azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő. Ugyanúgy érdemes betartani ezeket a tanácsokat azoknak, akik szenvednek a rák valamilyen változatától, mert van esély a kigyógyulásra, de megelőző céllal is jó ötlet lehet betartani a tippeket azoknak, akik egészségesek ilyen szempontból.

 

A szakember sejtbiológiából szerzett diplomát, és már 11 évesen is foglalkozott a betegséggel, maga a rák csak 18 évvel később alakult ki nála. Előbb édesanyjánál diagnosztizáltak mellrákot, ekkor kezdett foglalkozni ezzel a területtel, olyan ételeket kezdett főzni, amelyek segítségével sikeresen kigyógyult az édesanyja. Különös odafigyeléssel állította össze az étrendet, ő és az édesanyja is úgy gondolja, hogy ennek nagy szerepe volt a gyógyulásban.