Garanciát vállaló kávéfőző szervíz

Kávéfőző szervíz
Kávéfőző szervíz

A kávéfőző nagy segítség egy konyhában, legyen az bármekkora méretű, roppant egyszerűséggel állítják elő az elmaradhatatlan reggeli feketét. Egy jó minőségű kávéfőző mindig ugyanazt az aromát és állagot biztosítja a végterméknek. Azonban, ehhez szükség van a rendszeres karbantartásra is.

Ezért alakult meg a kávéfőző szervíz, amit az otthon kényelmes körülményei között lehet igényelni. Habár a kávégépek nagy része saját tisztító programmal rendelkeznek, ez a művelet a gép belső rendszerére vonatkozik.

A készülékbe szétszóródott kávézaccot, port, szemetet csak kézi beavatkozással lehet megoldani. A kávéfőző szervíz előnye, hogy mindezt a munkálatot professzionális szinten végzik el. Ha a szervizelés alkalmával, a karbantartó rendellenességet tapasztal a gép működésében, azonnal javításra viszi. Ezzel el lehet kerülni a gép meghibásodást, hiszen a kopott, törött alkatrészeket még időben kicserélik. A Jura kávéfőző szervíz a jurakavegepek.hu weboldalon érhető el. Minden alkatrész cseréjénél 6 hónapos garanciát biztosítanak.