Igazi különlegesség a lóherés fülbevaló

Fülbevaló

Biztosak vagyunk benne, hogy találkozott már virágos, szíves vagy más mintás ékszerekkel, hiszen gazdag a kínálat ezekből a termékekből. Azonban könnyen előfordulhat, hogy még sohasem volt a fülében igazi lóhere felhasználásával készített fülbevaló, hiszen nem mindenhol kapható ilyen érdekes ékszer.

Ha kedve tartja, akkor menjen fel az Amari’s Flowellery oldalára, mert itt vethet egy pillantást erre a különlegességre! A kiegészítő összesen három részből áll, hiszen felül van egy érme alakú minta, majd ezt követi az üveglencse alatt lévő lóhere a fülbevalón.

Nem feledkezhetünk meg a szíves mintáról sem, hiszen ez teszi teljessé az ékszer szépségét. A kiegészítő főleg a nyári időszakban mutathat jól, mivel ilyenkor a hölgyek feltűzik a hajukat és hangsúlyosabban érvényesülhet a fülbevaló szépsége.

Az Amari’s Flowellery oldalán kaphatóak még hasonlóan érdekes termékek, ezért ide kell ellátogatnia, ha kíváncsi milyen virágos ékszerek vannak a kínálatban. Ha kedve tartja, akkor egy teljes szettet is összeválogathat a csodálatos kiegészítőkből.