Gérvágó fémhez

Gérvágó fémhez: végre könnyebb a munka

Amikor szögben vagy épp ferdeszögben kell vágni, el kell felejteni a sima fűrészt vagy bármilyen más vágóeszközt, hiszen csakis egy szerszám jöhet szóba. A tökéletes vágást a gérvágó fémhez készült változata garantálja. Egyik legfontosabb tulajdonsága a kelléknek, hogy lehet asztalra, padra vagy egy stabil állványra is szerelni. Ha pedig ez megvan, akkor a gérvágó fémhez való tárcsájának a méretétől függően, széles, vastag vágások eszközölése is megoldható.

Természetesen a megfelelő fűrészlappal nem csupán fémeket, hanem műanyagokat és természetesen fát is lehet darabolni, méretre szabni. Vannak olyan modellek, amelyek csakis egy oldalra dönthetőek. Azonban a gérvágó fémhez készült fajtái között vannak olyanok is, amelyikek kétoldali dőlésállítást biztosítanak. Lehetőleg olyan szerszámgépet kell vásárolni, ami az előre beállított vágásszöggel lehetővé teszi a pontos ismétlődő vágásokat.

A gérvágó fémhez való tárcsája a megbízhatóság érdekében legtöbb esetben egy olyan védővel rendelkezik, ami soha nem érintkezik az anyaggal a húzófunkció használata során, ezzel biztosítva a kezelőszemély maximális biztonságát és rálátását a munkaterületre. A gép biztonságos felépítését, kialakítását igazolja még az, hogy a kapcsolói úgy vannak elhelyezve és vezérelve, hogy a felhasználó keze távol legyen a működésben lévő laptól. A szerszám megvehető a onlineszerszam.hu oldalon, ahol a betonfúráshoz megvehetőek a különféle fúrószárak is.

Vastag falhoz kell a hosszú betonfúrószár

Amikor egy vastag falról van szó, akkor nem jöhetnek szóba a rövid szárak. A sikert ebben az esetben csakis a hosszú betonfúrószár biztosítja. Melyik modell mellett érdemes dönteni? Csalódást semmiképp sem fog okozni a CYL-5 hosszú betonfúrószár.

Ez rendkívül hosszú élettartamot garantál beton és kő fúrása során. A termék a Bosch igazi büszkesége. A saját fejlesztésű eszköznél a keményfém keverék és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi a fúrót. A kifúrt matéria súrlódása a horonyban jelentősen kisebb a 2 hornyos Vario kivitelnek köszönhetően. A nívós hosszú betonfúrószárat a PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának a minőségjelzésével látták el.