A habfólia óriási előnyei

Habfólia tekercs

Ez a nagyszerű csomagolóanyag a törékeny, a sérülékeny tárgyak elengedhetetlen kelléke. A habfólia nagy felületen, egyenletesen védi a terméket. Az alapanyagát tekintve lágy, puha, habosított polietilén lemez, ami hatékonyan védi meg a porcelánból készült árut is. A raktározás és a szállítás szempontjából rendkívül hasznos és előszeretettel használják.

A habfólia óriási előnye, hogy kis térfogata meg tudja valósítani a magas fokú védelmet. Ez a tulajdonsága a szállítási költségek szempontjából is igencsak kedvező. A másik felhasználási területe pedig az alátét szerepét tölti be a padlóburkolatoknál. Csökkenti a lépések zaját és a padlófűtés alá is letehető.

Az egyik legfontosabb ok, amiért használják, mert kiegyenlíti az aljzat kisebb hibáit. A hidegebb időszakokban a betonozás takarására is alkalmazható. A habfólia remek hőszigetelő, a vízfelvevő képessége csekély, emellett még párafékező hatású is. A termék többféle vastagságban, illetve szélességben és hosszúságban egyaránt beszerezhető.