A Hair transplant kíméletesen elvégezhető

Hair transplant

Nagy problémát jelent, ha valakinél látható nyomot hagy a hajhullás. Ilyenkor felmerül a Hair transplant lehetősége, hiszen a segítségével gyorsan orvosolni lehet a felmerült gondokat. A szakemberek kíméletes módszerrel újítják meg a frizurát.

Az úgynevezett FUE technológia segítségével dolgoznak. Egy apró, vékony tű használatával teszik át a hajszálakat oda, ahol szükséges. Ezeknek a túlnyomó többsége életben marad és növekedni kezd. A páciensek nagyon elégedettek szoktak lenni a a Hair transplant eredményével.

Nem kell a fájdalom miatt szenvedniük, hiszen érzéstelenítő injekciót kapnak. Előfordul, hogy egy egész napot rá kell szánni a procedúrára. A műtét elég sokáig tart, de beérik a várakozás gyümölcse.

A frizura láthatóan szebbé válik tőle. Ezt követően senkinek sem kell a tükörbe nézve rosszul éreznie magát. Már rengeteg embernek van tapasztalata a Hair transplant terén és mindegyikük azt mondja, hogy megérte mellette döntenie. A kopaszság végre a múlté lesz, aminek az urak és a hölgyek nagyon fognak örülni.