A nagyteljesítményű páramentesítő készülék

Páramentesítő készülék

Nem szabad félvállról venni, ha a hálószobában, a konyhában vagy a fürdőszobában az ablaknál, esetleg éppen a falakon kis penészfoltok jelennek meg. Ekkor a szellőztetés semmit sem segít már. Ami megoldja a gondot, az nem más, mint a páramentesítő készülék.

Sokan, mikor észreveszik, hogy egyre penészesebb a fal, gondolkodás nélkül a Trotec TTK 40 E penészmentesítőt választják. Ez a kifejezetten kis méretű párátlanító könnyen elfér bármely lakótérben és szinte észrevétlenül végzi a dolgát. A kütyü kis mérete ellenére igenis nagy mennyiségű pára kiválasztására képes. 

A páramentesítő készülék használatát azért nem szabad halogatni, mert a legrosszabb esetben még több mint 12 liter felesleges folyadék is keletkezhet nagyon magas páratartalom esetén. A nyári melegben, magas páraértékek mellett, a párátlanító napi 10 literes teljesítményre is képes. A páramentesítő készülék éppen ezért mondható roppant praktikusnak és hatékonynak. Nem utolsó sorban ez a kiváló páramentesítő készülék sokkal jobbnak bizonyul, mint a sok helyen megvehető tablettás kütyük.