Hair transplant külföldi pácienseknek is

Hair transplant

Nem titok, hogy Nyugat-Európában nagyon drágák a szépészeti műtétek. Ennek következtében a külföldiek gyakran kérdezősködnek arról, hogy Magyarországon mennyibe kerül a hair transplant.

A számok hallatán sokan foglalnak időpontot a hair-transplant-clinic.co.uk honlapon. A konzultáció alatt minden kérdést fel lehet tenni. Néhány napon belül sor keríthető a hair transplant elvégzésére. Mivel ez egyáltalán nem fájdalmas a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően, ezért senkinek sem kell félnie.

A klinika elégedettségi garanciát vállal, tehát a páciensek nem kockáztatnak semmit azzal, hogy itt végeztetik el a hajbeültetést. A gyógyulás gyorsan meg fog történni, hiszen csak apró tűszúrások láthatóak majd a fejbőrön. A hair transplant utáni napon, nyugodtan el lehet menni dolgozni.

Komplikációk csak nagyon ritka esetben fordulnak elő. Ennek tükrében nem csoda, hogy sokan inkább Kelet-Európában végeztetik el magukon a beavatkozást. A referenciák a fentebb említett honlapon tekinthetőek meg. A doktorok magas színvonalon dolgoznak.