zuhanyfüggöny tartó

Hasznos a stabil zuhanyfüggöny tartó

zuhanyfüggöny tartó
Zuhanyfüggöny tartó

Amikor egy lakásnak az építését kivitelezzük, akkor első lépésben érdemes a fürdőszobát elkészíteni, hogy kisebb-nagyobb dolgainkat, valamint a tisztálkodást kényelmes körülmények között tudjuk elvégezni. A nagy befogadóképességgel rendelkező kádak helyett, egyre gyakoribb a tusoló alkalmazása, hiszen ez a fürdési módszer jelentős vízspórolást tesz lehetővé. Ennek tekintetében, a zuhanyfüggöny tartó egy olyan kiegészítő, amit nem hagyhatunk figyelem nélkül.

Többféle változata létezik, ezért igyekezzünk olyat választani, ami minden igényünket kielégíti! A zuhanyfüggöny tartó stabil rögzítése elengedhetetlen, ha nem szeretnénk olyan baleseteket, hogy lezuhan éppen akkor, amikor egy kellemes meleg fürdőt veszünk. Az L alakú 80X70 centiméter átmérővel rendelkező típus az egyenes kádak felé helyezhető el.

Anyagát tekintve ez a zuhanyfüggöny tartó EP porlakkal bevont alumínium. A nedvességnek jól ellenáll és az idővel szemben is kitart. A komfortszerelvenyshop.hu weboldalon pár kattintással megrendelhető néhány ezresért.