Hatalmas különbségek tapasztalhatóak a nyílászáró árakban

Nyílászáró

Ha valakinél egy lakásfelújítás során arra kerül a sor, hogy kidobja az összes ablakot és ajtót, akkor előtte nagyon alaposan érdemes végignézni a kínálati piacot, hogy milyen árakra számítsunk. A fővárosban a fa nyílászáró árak terén nagy a különbség, hiszen itt annyi gyártó cég van, hogy azok egymással azon versengenek, hogy ki tudja olcsóbban legyártani az adott ablakot vagy ajtót.

Amúgy a vásárlók egy része még mindig ragaszkodik a jól megszokott fa nyílászárókhoz.Azonban ezeknek sok hátránya van. Az egyik, hogy sokkal több hőenergiát engednek át és nehezebb őket tisztítani. Ha valaki egy műanyag ablakot vásárol, akkor az teljesen hőszigetelt és a takarítása is nagyon egyszerű. Ezért a háziasszonyok nagy része ezt részesíti előnyben. Mindkét típust tekintve nagy árkülönbségek vannak. Attól is függ, hogy az adott termék milyen márka.

Ha Németországból hozzák be az adott ablakot, akkor az jóval magasabb árú, mint egy szlovák termék. Mindenképpen érdemes az embernek alaposan utána járni, hogy melyik cég a legolcsóbb és ki végzi a legprecízebben a munkáját, mert ez sem elhanyagolható dolog, hiszen ha rosszul van betéve, akkor lehet akármilyen a hőszigetelés, a szél besüvít mellette.