holt-tengeri só

Holt-tengeri só, kincs a természetből

holt-tengeri só
Holt-tengeri só

A Holt-tenger természeti kincseit már régóta előszeretettel aknázzák ki az emberek. Az iszap mellett, a holt-tengeri só az, aminek a hatásai már az ókorban is ismeretesek voltak. Szerencsére, manapság is sok kozmetikum és gyógyszeripari készítmény alapját képezi ez a csodálatos anyag. Ez a só nem kevesebb, mint 26 ásványi anyag és nyomelem természetes keveréke.

A regeneráló tulajdonságait az orvostudomány és a kozmetikai ipar is sikeresen alkalmazza. Bizonyított tény, hogy bőrmegújító hatással rendelkezik, az öregedési folyamatokat pedig lassítja. A holt-tengeri só egy szóval valódi kincs, egyenesen a természet öléből. Az AHAVA kozmetikum család számos tagjának alapvető összetevőjét képezi. Már az arctisztítás fázisában is használható, hiszen a termékek között sószappan is található.

A holt-tengeri só ugyanakkor folyékony formában is elérhető. Ez a készítmény lazítja, nyugtatja a fájó, feszült izmokat, puhítja, hidratálja és regenerálja a bőrt. Ha pedig az egész testünket szeretnénk vele kényeztetni, akkor érdemes a holt-tengeri fürdősót is kipróbálni.