ékszerbeton

Alkoss ékszerbetonnal az egész családnak!

ékszerbeton
Ékszerbeton

A kézzel készített tárgyakban az a legjobb, hogy mögöttük van az ember, nem pedig a sarki boltból származik. Az ékszerbeton egyre keresettebbnek számít a gipsszel és a kerámiaporral együtt, amiből nagyszerű tárgyakat lehet készíteni. Amikor kiválasztja az öntőformát, akkor a lehetőségek tárháza nyílik meg, amit többféleképpen újra lehet gondolni.

Az idei nagy kedvenc a tengeri csillagok és csiga öntőforma, amiből igazi mediterrán hangulat varázsolható a lakásba. A kapott formát utólag festheti, díszítheti vagy ragaszthatja, így kulcstartó, faldísz vagy festett kép dekoráció válik belőle. Innentől kezdve csak a fantázia szab határt a tárgyaknak, hiszen szó szerint bármit készíthet belőle.

A hobbiművész öntőformákat a gyerekek is imádni szokták, bár érdemes könnyebb mintát választani. A karácsonyi állatok helyett szívet, kört, háromszöget és hasonló alapsablonokat lehet eléjük rakni, amiből tökéletes sorminta válik. Ha pedig véletlenül eltörik egy, akkor az ékszerbetonból bármikor újat lehet készíteni.