motoros fűkasza

Motoros fűkasza, a nagy területek bozótirtója

motoros fűkasza
Motoros fűkasza

Az biztos, ha nagy gazzal állunk szemben, a hagyományos fűnyíró nem segít. Az elhanyagolt területen elburjánzott növényzet megzabolázására a motoros fűkasza való.

A fűnyíró ugyanis leginkább a füvet, esetleg a lágyabb szárú növényzetet képes maga alá gyűrni. Weboldalunk kínálatában érdemes szétnézni, mert remek akciókkal találkozhat! Van még egy kerti gép, mégpedig a szegélynyíró, ami látszólag nagyon hasonlít a motoros fűkaszára.

Sokakban összemosódik a kettő. A feladatuk és ennél fogva a teljesítményük, de az árúk is nagyban különbözik. Amit motoros fűkasza néven emlegetünk, azt valójában a benzines fűkaszákra értjük. Tudni kell, hogy teljesítményben általában ezek viszik el a pálmát.

Éppen ezért jól át kell gondolni, mekkora teljesítményre van szükség valójában. Felesleges egy kisebb kert karbantartására a nagyágyút bevetni. Abban az esetben, amikor több 100, vagy 1000 négyzetméternyi bozót vár ránk, akkor mindenképpen a motoros fűkasza vásárlását ajánljuk. Kiváló minőségű AL-KO és Oleo-Mac termékeket forgalmazunk.