parókák

Így óvjuk a parókák megjelenését!

A póthajakat sok korosztály választja és számos okból viselik. Egyeseknek komoly orvosi kezelést követő megoldás, mások szórakozásból vagy álcázás részeként használják. Bármi legyen is a viselésük oka, megfelelően kell gondoskodni róluk. A parókák megjelenése számos tényezőtől függ, amelyek többsége teljes mértékben a viselő tevékenységének és hozzáállásának függvénye. A parókák lehetnek szintetikusak vagy természetesek.

Az utóbbiak mindig a legjobban néznek ki, bár az állapotukat az határozza meg, hogy milyen anyagból készültek. Egy ilyen termék nagyon szép lehet, csak megfelelően kell ápolni. Használat után nem szabad a sarokba dobni. Mindegyiknek kell, hogy legyen egy állványa, lehetőleg olyan méretű, ami hasonlít a viselő fejéhez.

A portól, az erős napfénytől és a nedvességtől is feltétlenül óvni kell. Mindezek a tényezők befolyásolhatják a parókák viselésének kényelmét, de a minőségüket és a megjelenésüket is. A póthaj érzékeny lehet a hőre, ezért a helyiség, ahol a terméket tároljuk, nem lehet erősen fűtött és nem lehet benne sok hőforrás.