lapszintező

Éljen a lapszintező rendszerek előnyeivel!

Érdemes kihasználni a meleg hónapokat, a már régóta halogatott feladatok elvégzésére. A trendek elég gyorsan változnak, de ezzel egyetemben, az évek szintén hamar elrepülnek. Könnyen azon veheti észre magát, hogy a burkolás igénye a konyhában, fürdőben már megint esedékes. Előfordul, hogy minden megvan ehhez, csak a szakemberek hiányoznak. Amennyiben a saját kezébe venné a dolgokat, mindenképpen fektessen be a lapszintező termékekbe!

A mesteremberek jól tudják, hogy mennyire fontos a használatuk, mivel csak így garantálható a kiváló végeredmény. Viszont, ha valaki egymaga végzi a munkát, akkor erre fektessen kellő figyelmet! A kitűnő lapszintező birtokában könnyen megelőzhető a fogazott felszín létrejötte, de akár még a kisebb laphibák is kiküszöbölhetőek. Típusukat tekintve, választani lehet az ékes, csavaros és többször felhasználható lapszintező elemek között. Többféle csomagban, eltérő kiszerelésekben rendelhetőek meg, így könnyen a felmerülő igényekhez igazítható a vásárlás. A megtérülés pedig garantáltan nem marad el.

Fektessen a minőségi csempeszintező rendszerekbe!

A piacon a leginkább keresett csempeszintező termékek az ékes rendszerek. Ezeknek 2 kiemelkedő képviselője van, a nagy TLS-PRO, illetve a kicsi TLS-BASIC burkolatszintező típus. A felépítésük egyszerű és ebből adódóan, kényelmesen lehet velük dolgozni. Adott egy talp, ami beilleszthető a burkolatok alá, miközben a felső fül rész kiemelkedik és ide helyezthető el a csempeszintező ék. Ez rásimul a lapok felületére és azokat egymáshoz viszonyítva vízszintbe hozza, valamint nem hagyja elmozdulni a száradási idő alatt.

Másnap, az eltávolítás egy határozott mozdulattal történik, aminek hatására a fül elválik a talptól és az ék ismét felhasználható, még legalább 25 alkalommal. Ebből adódóan látszik, miszerint mindig annyi talp elemről kell gondoskodni, amennyit fel tud használni. A rendelésnél pedig nagyon figyeljen arra, hogy a kis és nagy csempeszintező elemek méretei nem kompatibilisek egymással, így azok felcserélésére, kombinálására nincs mód!