Biztoshely

Kötelező biztosítás kötés 2023-ban: ilyen árakra számíthatsz

Minden autós és motoros tudja, hogy a kötelező biztosítás megkötése alól senki nem bújhat ki, ha közlekedni akar a járművével, ezért még fontosabb tájékozódni, hogy mit és mennyiért kapnak szolgáltatásként cserébe, melyik biztosítótársaságnál a legjobbak a feltételek és az árak. Ebben is segíthet a Biztoshely weboldala. Ezen a portálon elolvashatod azt is, hogy a kötelező biztosításod díjának alakulása nagyban függ a bonus malus besorolásodtól.

Amennyiben balesetet okoztál az előző biztosítási időszakban, akkor magasabb lesz a kötelező biztosításod ára, ha nem, akkor pedig alacsonyabb. A tarifák nagyon eltérőek lehetnek a különböző biztosítók esetében, olyannyira, hogy akár 100%-os különbség is előfordulhat. Ezért soha nem szabad új szerződést kötni anélkül, hogy utánanéznénk a többi társaság ajánlatainak is. A Biztoshely biztosítási portálon működő díjkalkulátor alkalmazásával 10-nél több biztosítói ajánlatot tudsz összehasonlítani, alig pár perc alatt.

Ennek köszönhetően, teljes mértékben átlátható a kötelező biztosítás árlista, így pedig könnyen és gyorsan kiválaszthatod a legolcsóbb megoldást. Kötelező biztosítás esetében ez a lényeg, hiszen miért adnál ki több pénzt ugyanazért a szolgáltatásért? A szerződés alapvető tartalmát, az árakat, a díjszabás módját minden esetben jogszabályok határolják körül, bármelyik biztosítótársaságot választod is. Aki használja az internetet tájékozódáshoz, az nagy előnyökre tehet szert, mert már a díjhirdetés napján, az elsők között megismerheti az összes vezető biztosító meghirdetett tarifáját és nyomban eldöntheti, hogy ár szempontjából melyik tűnik számára a legjobb konstrukciónak.

Ráadásul a nagy kedvezmények is többet érhetnek az első napokban, az online kedvezmények pedig még tovább csökkenthetik a díjat. A Biztoshely portálon egyszerűen megkötheted a kötelező biztosítási szerződést, a biztosítási szakértők pedig mindenben fognak segíteni. Időt és pénzt takaríthatsz meg ezzel a lehetőséggel, amit nem szabad kihagynod, ha előnyösen és zökkenőmentesen akarsz szerződni.