A legkiemelkedőbb fogászat a XI. kerületben az Etele Dental

Fogászat XI. kerület
Fogászat XI. kerület

Budapesten szinte lehetetlen lépten-nyomon nem belebotlani egy fogorvost jelző táblába. Azonban fontos az is, hogy ez a hely minőségi szolgáltatást nyújtson. Az Etele fogászat XI. kerület északkeleti oldalán található. Újbuda minden lakosa jól jár, hiszen pár percnyi séta választja el őket attól, hogy fogaik kifogástalan állapotba kerüljenek. A rendelőben több orvos és asszisztens is dolgozik. A fogászat11kerület.hu honlapon a csapat tagjainak a fotói mellett a belső terek is felfedezhetők.

Aki esetleg a nem megfelelő felszereltségtől, esetleg a higiénia hiányától tart, az előre meggyőződhet az igényes közegről a weblapon látott fotók alapján. A kezelés alatt a szakorvosok figyelmesen, gondoskodva látják el a pácienseket, gondot fordítva arra is, hogy a beavatkozások fájdalommentesen történjenek. A fogászat XI. kerületben dolgozó csapat teljes körű ellátást biztosít. Az esztétikai fogászat az amalgám tömések kicserélését, gyökérkezelést, fogkő-eltávolítást vállal.

Továbbá, röntgenfelvételeket is készítenek, góckutatást végeznek, a fog-, a bölcsességfog és a foggyökér eltávolítást is könnyedén megoldják. Ami a fogpótlást illeti, az Etele Dental, amelyet már szinte csak úgy emlegetnek, hogy a fogászat XI. kerület, számos esélyt ad azoknak az egyéneknek, akik valamilyen úton-módon meg kellett szabaduljanak valamelyik foguktól. A fogpótlás koronát vagy pedig implantátumot jelent. A korona esetében a gyökér, sőt, a fog egyes részei még megvannak. Implantátumra akkor van szükség, ha a foggyökér is el lett távolítva az ínyből.

Fogpótlás esetében a fogászat XI kerületi csapata díjmentes első konzultációt kínál fel. Mindemellett fogszabályozás kivitelezhető felnőttek és gyermekek esetében is. Ezeknek a tarifái az említett internetes oldalon érhetők el. Tulajdonképpen minden egyes kezelés ára megtalálható a portálon. A fogászat XI. kerület időpont-egyeztetés lehetőségét kínálja fel a +36204056161-es telefonszámon. Ha fontos teendő jön közbe, és a beteg nem tud eljutni a megbeszélt időpontra, értesítenie kell a rendelőt.