Magántanár és csoportos foglalkozás egyben!

Magan angoltanar
Magan angoltanar

Rengeteg intenzív nyelvtanfolyammal találkozhatsz minden nap, számos hirdetés jöhet veled szembe az utcán, a böngészőben, az újságokban, a tévében, amik erről szólnak. Ezek minden bizonnyal nagyon hatásosak, ám hatalmas hátrányuk, hogy az órák kötött időpontokban zajlanak, így könnyen előfordulhat, hogy hiába szeretnél, nem tudsz részt venni az ilyen tanfolyamokon. Megoldást jelenthet, ha magántanárnál tanulsz, ám ez gyakran igencsak igénybe veszi a pénztárcát, ráadásul nem is lehetsz benne biztos, hogy megfelelő színvonalú oktatást kapsz a pénzedért.

A BeHappy Nyelviskolánál mi pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz egy zsúfolt napirendbe beilleszteni a nyelvtanulást, ezért olyan módszert fejlesztettünk ki, ami a magántanár nyújtotta rugalmasságot és a tanfolyamok nyújtotta eredményességet egyaránt meg tudja adni számodra! A módszer lényege, hogy nyelviskolánkban abszolút a Te igényeidhez igazodunk, hétköznap reggel 9 és este 9 között, hétvégén pedig reggel 9 és délután 2 óra között akkor jössz, amikor van rá időd, így nem fordulhat elő, hogy lemaradsz az anyaggal.

Személyre szabott ütemtervet állítunk össze számodra, melynek során figyelembe vesszük a napirendedet, így garantáltan teljesíthető lesz! A találkozások során felkészült tanárral beszélheted meg, mi az, amit nem értesz, emellett csoportos beszélgető órákon is részt vehetsz, melynek során a szóbeli megnyilvánulásokat gyakorolhatod. Mindez jóval hatékonyabb, mint egy magán angoltanár, ráadásul olcsóbban megkaphatod! Bármikor csatlakozhatsz, így ha úgy érzed, ideje fejleszteni a tudásod, jelentkezz bátran!