Még mindig divat a toll fülbevaló?

Toll fülbevaló
Toll fülbevaló

Mi az hogy?! Új trend a toll fülbevaló!

Egyre több énekes, színész, közéleti szereplő kedvence a toll fülbevaló.
Nem véletlen, hiszen a toll fülbevaló és egyáltalán a toll, mint díszítő elem már több ezer évvel ezelőtt megjelent a történelmi korok embereinek ruházatában és kiegészítőiben.

A madarak ékszerei között leginkább feltűnők a tollak maguk a színes, tarka világával szembetűnők és figyelemfelkeltők.

Ezen funkciójukat használják ki az ékszerek és ruhák tervezői is. Fellelhetők fejdíszekben, nyakláncokban, szoknyák és ruhák díszeként és természetesen ott van a klasszikus toll fülbevaló.

A toll fülbevaló rendkívül szép, ugyanakkor rendkívül hangsúlyos kiegészítő. Figyelembe kell venni a toll fülbevaló kiválasztásánál a hajszínt és a frizurát egyaránt.

A legkisebb szél is képes megmozgatni a toll fülbevaló pihéit, így a toll fülbevaló viselőjének dinamikája révén is rendkívül dekoratívvá és feltűnővé teszi annak személyét.

A természetes alapanyagok felhasználásában kiemelkedő ékszertervező Mácsár Andrea „Természet ékszerdobozának” világa. A színes tollakat nagyszerűen ötvözi ékszereivel a művésznő. A toll fülbevaló és a tollas nyakláncok egyaránt fellelhetők webshopjában. Ha valami igazán különleges ékszerre vágysz, akkor a toll fülbevaló mellett a www.textilekszer.hu –ban megtalálod!