Makita fűkasza négyütemű motorral

Erős Makita fűkasza
Erős Makita fűkasza

A Makita napjaink egyik legnagyobb és legismertebb kéziszerszám-gyártó vállalata, ezért az ezzel a márkanévvel ellátott termékek garantálják a minőséget és az időtállóságot. Makita fűkasza vásárlása esetén, kétféle motorral ellátott típusokból választhatunk. Az egyik kategória a kétütemű motorral felszerelt Makita fűkasza, aminek az üzemeltetéséhez 25:1 vagy 50:1 arányban kell benzin-olaj keveréket alkalmazni. A másik változat az MM4-es négyütemű motorral ellátott fűkaszák, amelyek jelenleg a piac legkisebb és legkönnyebb darabjai.

A Makita fűkasza MM4-es motorja 30 százalékkal hatékonyabb más négyütemű motorokhoz képest, így a 24,5 és 33,5 köbcentis fűkaszák ároklejtők, folyópartok, hegyoldalak mentén is alkalmazható. A négyütemű fűkaszák fogyasztásban és fenntartásban is számottevő fölényt mutatnak a kétütemű társaikkal szemben. A Makita fűkasza négyütemű motorja eleget tesz a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó jogszabályoknak és elvárásoknak. Ólommentes benzinnel működtethető, így a kétütemű motoroknál megszokott karbantartási műveleteket sem kell elvégezni.

Zajszintje annyira kicsi, hogy mások zavarása nélkül, csendes helyen is nyugodtan lehet használni. A szerszamgepwebshop.hu internetes áruház, most akciós áron kínálja a 4 ütemű Makita fűkasza ER2550LH, EBH252U, EBH253U, EBH341U,EM4351U típusait. Ha most rendel, akkor a Makita fűkasza 25-től 41 százalékig terjedő kedvezményes ár mellett, ajándék védőszemüveg és egy 0.6 literes 4 ütemű motorolaj élvezője lehet. Rendelje meg a Makita fűkasza valamelyikét és meglátja az alacsony üzemeltetési költségek további, akár 60 százalékos megtakarítást is eredményezhetnek, más kétütemű fűkaszákkal szemben!

Teljesítményük 1 lóerő, így Ön akár szakember, akár hobbi kertész, ezek a készülékek a segítségére lehetnek mindkét esetben. A Makita fűkaszák négyágú ütőkéssel, vállhevederrel, szerszámkészlettel és szöghajtás védőburkolattal kerülnek kiszállításra, így garantált a kényelmes, akár szórakoztató, biztonságos fűnyírás. Ha regisztrálja a megvásárolt terméket a Makita weboldalán 3 év extra garanciát is az Öné lehet.