vicces pólók

Merjük felvállalni a vicces pólókat!

Néha mindenkinek bátornak kell lennie, főleg, ha felvállalja az igazi énjét. A különböző vicces pólók nem mindenkinek állnak jól, mivel nagyon erős személyiségre van hozzá szükség, ez pedig a gyerekkorban kezdődik, valójában beleszületünk a helyzetbe.

Vannak olyan emberek, akik szeretnek úgy öltözni, mint a többiek, mivel az a normális. Sokan nem bírják elviselni, hogy hosszabb ideig nézzék őket, mások pedig pont a figyelmet keresik. Ezért látunk kék és zöld hajú embereket, hatalmas punk frizurákat vagy kifúrt orrokat, de ezek mellé még a ruházatunk is jöhet. Egy talpig fekete teljesen más jelentéssel bír, mint a színes, de a kényelmes és a szép is különböző szokott lenni.

A vicces pólókban az a jó, hogy nagyokat nevethetünk rajta, de az is jó, ha a barátainkkal együtt poénkodunk. Lehet, hogy nem mindenki találja viccesnek, azonban csak a mi véleményünk számít. Ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor büszkén felvállaljuk majd az extrémebb szövegeket is, bárhol és bármikor. Neked van kedvenced?