Teka Formentera mosdó csaptelep

Teka Formentera mosdó csaptelep az igényekhez igazítva

Teka Formentera mosdó csaptelep
Teka Formentera mosdó csaptelep

Amikor egy nagyobb felújításra kerül sor, akkor érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen jellegű szerelvények kapnak helyet a lakásban, ugyanis azok évekre meghatározhatják az otthonunk sajátos hangulatát. A Teka Formentera mosdó csaptelep azon termékek közé tartozik, amelyek az innováció jegyében születtek. A kivételes felépítés és csúcstechnológia kiváló kombinációja ez a kivitel.

A nyitott csővel rendelkező kifolyó rész már önmagában olyan ötlet, amire sokan nem is gondolnának. A Teka Formentera mosdó csaptelep formabontó számos szempontból. De több tulajdonsága miatt is kedvelhetjük. Ezek között egyértelműen felsorolható a vízkőmentes sugárvezető része, kerámia vezérlőegységbe integrált anti-splash és vízmegtakarítási rendszer.

Az ECO megoldás révén, az optimalizált vízfogyasztás alapvető. A Teka Formentera mosdó csaptelep ezen típusa fehér és króm színekben kapható. Remekül illeszkedik egy modern, 21-ik századi ingatlan képébe, főként akkor, ha szeretjük az egyedi megoldásokat. Ami pedig a tartósságot illeti, arról az 5 év garancia mindent elárul.