feromonos parfümök

Pozitív hatással vannak a vonzerőre a feromonos parfümök

A világot különböző érzékszerveken keresztül tapasztaljuk meg: halljuk, látjuk, tapintjuk és szagoljuk. Bár ez utóbbi nem mindig tűnik fontosnak számunkra, a szagok érzékelésének képessége valójában nagyon fontos az életünkben.

A szaglás fontos szerepet játszik a párválasztásban, hiszen a külsőségek és a kisugárzás mellett, a potenciális társunk különleges illata is vonzó lehet számunkra. A feromonos parfümök fokozzák a saját illatot. Amellett, hogy az aromájuk önmagukban is kellemes, olyan különleges anyagokat tartalmaznak, amelyekről úgy gondolják, hogy fokozzák a vonzerőt. A feromonos parfümöket nem régóta használják, de már széles körben elterjedt népszerűségre és elismertségre tettek szert.

Természetesen sokan szeretnének vásárolni egy kis üveg feromonos eau de toilette-t és megoldani vele a magányosság vagy legalábbis az unalmas esték problémáját. De nem így működnek! A feromonos parfümök önmagukban nem képesek valakit szuper macsóvá vagy látványos femme fatale-lá változtatni. Ezért ne hagyatkozzunk pusztán ezeknek a varázslatos hatására!