akkus ütvefúró-csavarozó

Mi alapján válasszak akkus ütvefúró-csavarozót? Ár, teljesítmény és egyéb szempontok

akkus ütvefúró-csavarozó
Akkus ütvefúró-csavarozó

Szeret kellően gyorsan és hatékonyan dolgozni? Erre megvan a lehetőség, csupán tudnia kell, hogy pontosan milyen szerszámok azok, amiket érdemes elővenni. A barkácsolók egyik kedvence az akkumulátoros fúró és csavarozó berendezések. Teljesen érthető a velük szemben támasztott szimpátia, hiszen olyan funkciókkal bírnak, amit eddig nagyobbrészt csak kézzel lehetett megoldani. A hagyományos csavarhúzók alkalmazása tehát ma már teljesen a múlté.

Természetesen még vásárlás előtt megéri tájékozódni. Akkus ütvefúró-csavarozó választásnál is több tényezőt érdemes végiggondolni. Első lépésben fontos tisztázni, hogy mire szeretné használni a terméket. Nagy különbség van, ha valaki csak évente 1-2 alkalommal veszi ki azt a táskájából vagy napi rendszerességgel használja. Tehát ennek a mértéke legyen meghatározva, majd pedig jöhet a többi! A profibb készülékek általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, ennél fogva valamivel magasabb értéket képviselnek.

A márkák tekintetében a felhozatal nagyon széles, így gond nélkül megtalálja azt, amire szüksége van. Lehet az Extol, Yato, Grpahite, Einhell és még bőven lehetne sorolni a kiváló gyártókat. Általában a stílus ugyanaz, hiszen a kényelmes használhatóság alapfeltétele, hogy könnyedén kézbe simuljon a műszer. Az állítható fordulatszám sem elhanyagolható tényező. A LED segédfény a legtöbb esetben teljesen alapfelszereltség. Ami a teljesítményt illeti, az mindenképpen mérvadó, hiszen minél komolyabb kihasználásra kerül az ütvefúró-csavarozó, annál nagyobb erőkifejtésre lesz szükség.

Az árak sok tekintetben változnak, de általában már néhány 10 000 Forintért elérhető a magas hatásfok. Az ütvefúró képesség olyankor jön jól, amikor keményebb anyagokkal kell megbirkózni, amilyen például a téglafal. A beton esetében már nem biztos, hogy elég lesz, de a vékonyabb vakolatokkal biztosan megbirkózik a rendszer. A csavarozás pedig valóban olyan egyszerű lesz, mint amilyen eddig még soha nem volt. A befektetés tehát meghozza a gyümölcsét. Ha további kérdései lennének, a profibarkacs.hu oldalon megtalálja rá a válaszokat.