caretero autós gyerekülés

Mi lesz, ha kinövik a Caretero autós gyerekülést?

Előbb vagy utóbb fel kell készíteni a járművet az új jövevény fogadására. Ilyenkor a Caretero autós gyerekülés beszerelése előtt mindig olvassuk el a jármű használati utasítását és az autósülés használati utasítását!

Minden olyan gyermeknek, aki kinőtte a hátrafelé néző biztonsági ülés súlyhatárát vagy az átalakítható ülés magassághatárát, a lehető legtovább, a biztonsági ülés gyártója által megengedett maximális súlyig vagy magasságig, előre néző biztonsági ülést kell használnia. Természetesen ne feledkezzünk meg a biztonsági övről sem! Ideális esetben, a fiatalok a lehető leghosszabb ideig, legalább 4 éves korukig be vannak kötve az ülésbe. Amennyiben 4 éves kora előtt kinövi az ülést, fontoljuk meg egy nagyobb súlyra és magasságra jóváhagyott biztonsági övvel ellátott ülés használatát!

Ha a Caretero autós gyerekülés már nem jó, akkor az nem jelent azonnali szabadságot. Minden 13 év alatti gyermeknek a hátsó ülésen kell ülnie, még akkor is, ha csak a közeli boltba ugrunk el velük. Az első a biztonság!