steppelt kabát

Steppelt kabát minden alkalomra

Bár az ország nagy részén még mindig hideg van kint, hiszen a tél kellős közepén járunk, de már vágyódhatsz a napsütéses tavaszi napok után és ezzel együtt a ruhatárváltásra is. Míg a széldzseki gyakran a megfelelő ruházat tavasszal, a rövidebb steppelt kabát a szabadban igazán kedvelt társad lehet.

Nem számít, hogy a városban sétálsz vagy dolgozni mész, a steppelt kabát szinte minden alkalomra megfelelő. Ezért szeretnénk részletesebben bemutatni ezt a felsőruházatot. A legtöbb steppelt kabát kissé bővebbre van szabva, mint egy széldzseki, de mindig a gyártó mérettáblázatát kell figyelembe venni. Természetesen azt is meg kell határozni, hogyan fogod használni ezt a darabot. Csak egy pulóverre vennéd fel vagy rétegesebben öltözködnél alatta?

Ha az utóbbi igaz inkább, akkor győződj meg arról, hogy a méretek megfelelően ahhoz, hogy a steppelt kabát alá férjenek a rétegek. Ez a típusú ruhadarab sokoldalú, hiszen nemcsak vízálló, de meleg is, ezért nagyszerű társ utazáshoz, vezetéshez és kültéri használatra egyaránt.