LED elemlámpa

Mindig jól jön a LED elemlámpa

LED elemlámpa
LED elemlámpa

Nem árt, ha tartunk a kacatos fiókban egy elemlámpát szükség esetére. Egy váratlan áramszünet kellemetlen pillanatokat okozhat, különösen akkor, hogyha nincs mivel világítanunk a lakásban és azon kívül.

Viszont a LED elemlámpa révén, egyszerűen tájékozódhatunk és megtalálhatjuk azokat a dolgokat, amiket éppen keresgélünk a sötétben. Persze ott van a telefonunk vakuja is, de ez korántsem rendelkezik akkora fényerővel, mint egy modern, újratölthető LED elemlámpa.

Nemcsak áramszünet esetén számít hasznosnak, hanem egy táborozás során is jó hasznát vehetjük, hogyha éppen éjszaka akad dolgunk a sűrű erdőben, ahová már nem világít el a tűz fénye. A gumírozott borítással rendelkező LED elemlámpa strapabíró és rendkívül erős fényerővel rendelkezik.

Talán még vannak, akik emlékeznek rá, hogy a régi elemlámpákban rendszeresen cserélgetni kellett az aprócska izzót, mert az mindig kiégett. Ezzel ilyen nem fordulhat elő, mert nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. A kompakt kialakításának hála, egy nadrágzsebben is kényelmesen elfér.