Okos aktivitásmérő

Remek aktivitásmérő
Remek aktivitásmérő

Ma már számtalan eszköz létezik, ami az emberek egészségi állapotának figyelésére hivatott, természetesen ezeket a hasznos kütyüket a mérnökök otthoni használatra tervezték. Az aktivitásmérő is egy rendkívül okos fejlesztés, ami mindenkit lenyűgözhet a használat során.

Ez a karkötő nagyon sok hasznos funkciót rejteget magában, hiszen okostelefonnal összekötve az adatokat a mobilunkra továbbítja. A legtöbb készülék sok telefon operációs rendszerrel kompatibilis. De a nagyobb telefongyártó cégek kifejezetten csak a saját eszközükkel kompatibilis karkötőket gyártanak. Az aktivitásmérő energiaforrása egy akkumulátor, amelyet használattól függően tölteni kell, azonban átlagos használattal biztosan kibírnak 3 napot.

Az aktivitásmérő csepp-, verejték- és esőálló, így nem kell aggódunk, ha esetleg kézmosás közben ráfröccsen a víz, vagy az utcán utolér az eső. Az okoskarkötő bluetooth-val kapcsolódik telefonunkhoz. Az aktivitásmérő természetesen használója csuklójának mérete után igazítható, így mindenkinek kényelmes lesz a használat.